SCI realitza Assajos no destructius a la Planta de Repsol Química a La Pobla de Mafumet

20/03/2024

Durant la parada de la Planta de Repsol Química situada a La Pobla de Mafumet, realitzada entre els mesos de gener i febrer de 2024, SCI ha participat en qualitat de proveïdor de serveis d’Assajos no destructius entre ells: Radiografia (RX), Líquids Penetrants (LP), Dureses (PMI) i Mesurament Espessors.

15 dels nostres tècnics han prestat ininterrompudament els serveis d’inspecció i revisió de l’àrea química del complex industrial de Repsol a Tarragona durant la parada que ha durat 52 dies, tot i que els treballs es van iniciar mesos abans per tenir-ho tot a punt.

S’han invertit més de 100 milions d’euros en millores d’eficiència i de reducció d’emissions de CO2, s’ha substituït el cremador de la torre que produirà una flama més petita i reduirà significativament el soroll, així com la producció de fum.

A més a més, s’han instal·lat dos nous equips oxidadors tèrmics que reduiran significativament les emissions contaminants del gas. L’objectiu és complir amb la reducció en 100.000 tones de CO2 a l’any el 2030.

SCI Control & Inspección, experts en Inspecció per partícules magnètiques

Si voleu conèixer més informació sobre la nostra feina com a experts en Assajos No Destructius o directament voleu contractar els serveis del nostre equip d’especialistes, podeu contactar amb nosaltres sense compromís a través del correu electrònic ofertas@scisa.es o del telèfon (+34 93 647 31 70)