Carrer Emili Solà, 8, 08191 Rubí, Barcelona, España

935885049

SERVICIOS MECÁNICOS PERT, S.L.

PERT-TREBALLS EN ACER
Serveis integrals: creació i execució de projectes en acer per a la indústria, l’enginyeria, l’arquitectura i l’interiorisme.

Direcció de producció, traçabilitat i fabricació:
En PERT dissenyem i calculem qualsevol mena de peça a partir de la idea original dels nostres clients, treballant conjuntament amb la seva oficina tècnica per a optimitzar el seu projecte. La nostra experiència i coneixement ens permet assessorar-los també de la seva viabilitat econòmica, proposant el sistema de fabricació i traçabilitat més adequat en cada cas.

Prototips:
La creació d’un prototip comporta sempre un repte apassionant. La millora i optimització de la producció en aquesta mena de projectes li permetrà importants estalvis de temps i costos durant la producció en sèrie.

Sèries úniques o limitades:
Dels nostres orígens com a petit taller artesanal hem heretat la manyaga i la meticulositat a l’hora de tractar cadascun dels productes com una peça única perfecta, sense deixar d’observar els costos de producció.

Planxisteria industrial / caldereria / mecanització:
En PERT comptem amb maquinària especialitzada per a la construcció de prototips, sèries úniques de qualsevol peça i tota mena de treballs de planxisteria, caldereria o mecanització.

Soldadura:
A PERT som experts en procediments de soldadura per a acers al carboni i inoxidables.

Instal·lació i muntatge:
PERT disposem d’equips d’operaris qualificats per a muntatges mecànics de canonades, estructures, plataformes, escales, etc.

Sectors:
Indústria i enginyeria.
Ens dirigim a qualsevol indústria que requereixi subcontractar la fabricació de peces i equips que requereixin treballs de planxisteria, caldereria o mecanització, i/o muntatges mecànics.

Arquitectura i interiorisme:
Comptem amb un equip especialitzat que, secundat pels nostres tallers i la nostra oficina tècnica, treballa braç a braç amb arquitectes i interioristes per a l’execució de projectes especials i peces úniques.