Av. Sant Julià 154, nau 4; Polígon Industrial El Congost, 08403 Granollers, Barcelona

93 840 20 24

93 849 36 53

Caldereria industrial, dedicada a la instal·lació, manteniment, fabricació y reparació d’equips a pressió

 

SENERVAP, S.L.

SENERVAP, S.L., creada eL 1994, va començar la seva activitat com a Empresa Instal·ladora i Reparadora d’Equips a Pressió, format per un grup de professionals amb llarga experiència en el sector de la caldereria industrial, dedicada a la venda, instal·lació, manteniment, fabricació i reparació i legalització d’equips a pressió.

La nostra activitat principal es desenvolupa amb Calderes de Vapor, Calderes d’oli tèrmic, calderes de calefacció, calderes d’aigua sobre-escalfada i cogeneració, així com cremadors.

Disposem dels recursos materials i humans necessaris per a la realització de tot tipus d’instal·lacions de canonades, de vapor, aigua, oli, aire comprimit, gasos, etc… emprant ferro, acer inoxidable, coure, entre altres materials. Tot això mitjançant soldadors i procediments de soldadura homologats.

Som distribuïdors de ICI CALDAIE, empresa fabricant líder a Itàlia i Europa en la producció de calderes d’ús residencial i industrial; mantenint el desenvolupament de l’eficiència energètica, sostenibilitat ambiental i l’estalvi dels costos per als usuaris. Comprèn:

-Generadors de vapor i d’aigua sobrecalentada per tubs de fum, generadors d’oli tèrmic, elements d’instal·lació per a centrals tèrmiques.

-Serveis industrials per gestionar i optimitzar el funcionament dels generadors

-Cogeneradors de pila combustible