Carrer Fontcuberta, 1 08560 Manlleu, Barcelona

93 850 65 64

93 851 43 00

MANGRA. S.A.

Som una empresa d’enginyeria amb una gran experiència en instal·lacions agroindustrials i agroalimentàries. Som especialistes en tecnologia, maquinària i instal·lacions per la industria d’alimentació animal.

A MANGRA, S.A., construïm i mantenim posicions de lideratge a través de la innovació i responsabilitat, per aquesta raó som líders i pioners en el sector de dosificació de líquids i controls de procés per fàbriques de pinso. En els últims 25 anys hem creat un conjunt o tipus generalitzat d’instal·lacions i controls automàtics per facilitar al màxim la utilització de la gran diversitat de líquids imprescindibles en tota formulació o recepta per l’elaboració dels pinsos compostos.

A MANGRA tenim la capacitat de dissenyar, fabricar i instal·lar des de petits components fins a instal·lacions completes “claus en mà” per a líquids que es dosifiquen en els diferents processos de fabricació d’aliments per animals.

Tota aquesta experiència i coneixement adquirits ens ha permès obrir noves línies de negoci:

  • Plantes Barrejadores Verticals
  • Plantes de Barreja de Fertilitzants
  • Equips Soterrats per la Recollida Selectiva de Residus Urbans, aquets últims dins de la nova gama de productes anomenada Sistemes Ecològics.

Ens caracteritzem per evolucionar i adaptar-nos constantment a les necessitats del mercat, per ser especialistes en fer productes a mida pels nostres clients i per garantir un excel·lent servei postvenda.
El nostre èxit és fruit dels esforços i dedicació d’un equip humà i professional altament compromès, sense el qual no hagués estat possible arribar fins on hem arribat.