Pasaje Castellvi de Rosanes - Nave 13 Poligono Industrial La Pedrosa, 08783 Masquefa, Barcelona

937794800

Representación Oficial

pamasol

Swiss Aerosol Solutions

http://www.pamasol.com

 

IPROCOMSA – Equipos de procesos, S.L.

IPROCOMSA és fabricador d’equips de barrejat i envasament de líquids i sòlids. Els sectors d’actuació són el farmacèutic, alimentari, cosmètic i química en general. Treballem sota els més elevats estàndards de qualitat i seguretat, disposant d’equips i instal·lacions preparats per a treballar en entorns ATEX.

Realitzem instal·lacions a mesura incloent diverses màquines, sistemes de transport, i la integració de tots els elements mitjançant automatismes governats des de pantalles tàctils.

Disposem d’un departament d’enginyeria amb capacitat d’adaptar les nostres màquines estàndard a exigències particulars del client, o dissenyar processos complets de fabricació.

Tenim la capacitat de gestionar tota la documentació necessària per a donar suport a complexes validacions. Disposem dels controls necessaris per a garantir la traçabilitat de tots els elements constructius.

Instal·lacions d’Iprocomsa:

Disposem de personal amb àmplia experiència en la nostra seu amb més de 1.000 metres quadrats. El nostre taller està equipat amb tota la maquinària precisa per a dur a terme la fabricació.

Col·laboradors:

Som distribuïdors a Espanya de la reconeguda signatura suïssa PAMASOL WILLI MÄDER, líder mundial en el disseny i fabricació d’equips destinats a l’envasament de l’aerosol, en totes les seves variants i tipus de propel·lent, amb equips destinats a tots els sectors industrials: farmàcia, cosmètica, alimentació, insecticides, ambientació i altres. PAMASOL fabrica i instal·la equips destinats a laboratoris, Petites produccions, així com equips semiautomàtics per a grans produccions de fins a 500 unitats per minut.

Missió:

La nostra missió és solucionar els problemes de procés que puguin tenir els nostres clients, mitjançant la maquinària que som capaces de construir, o les instal·lacions que som capaces de dur a terme.