Carrer de Múrcia, 54 08830 Sant Boi de Llobregat, Barcelona

+34 93 3218465

+34 93 4396411

EUROCONTROL, S.A.

A Eurocontrol oferim als nostres clients solucions integrades en els àmbits d’inspecció reglamentària, mesuraments i assajos, assistència tècnica, auditoria, enginyeria i estudis tècnics, seguretat i salut laboral, consultoria i formació.

Més de 40 anys de trajectòria avalen la nostra experiència en el control i la garantia de qualitat de tot tipus de materials, equips, components, serveis, instal·lacions i plantes industrials. Des del nostre naixement el 1973, hem crescut juntament amb els nostres clients, ampliant i adaptant la nostra cartera de serveis d’acord amb l’evolució de les seves necessitats i responent de manera personalitzada qualsevol tipus de client, independentment de la seva mida o localització.

El nostre major actiu és el nostre equip humà, actualment format per més de 1.200 persones. L’equilibri entre la polivalència en àrees afins i el necessari grau d’especialització de la nostra plantilla ens permet proporcionar als nostres clients el millor servei a les nostres diferents delegacions. Comptem amb tècnics titulats en les disciplines adequades per garantir la qualitat dels serveis de control i assessorament que desenvolupa Eurocontrol.

Avui en dia, Eurocontrol, el capital és 100% espanyol, és una de les empreses líders del mercat en el camp de la inspecció, el control de qualitat i l’assistència tècnica en les àrees d’Inspecció Reglamentària en Seguretat Industrial, Medi Ambient i Naval , prevenció de riscos laborals, Assajos Acústics, Telecomunicacions, Caracterització de Residus, Assistència Tècnica a l’Obra Civil, Edificació, Consultoria en Sistemes de Gestió, Eficiència Energètica, etc.

Eurocontrol té cobertura geogràfica a nivell nacional, disposant de delegacions a totes les CCAA.