Carrer Ter, 58-60, 17460 Celrà, Girona

972 49 42 42

Caldereria Rovira

Caldereria Rovira està al servei de la indústria arreu del món des de 1918. La nostra resposta és Q + S + E, Qualitat + Servei + Experiència.

Per a nosaltres, Q + S + E és sinònim de Servei Integral, Qualitat optimitzada i satisfacció del client.

Executem construccions metàl·liques, instal·lacions industrials, manteniment industrial i muntatges mecànics per a diferents mercats: paper, aliments, químics, energia, farmacèutica i tèxtil.

Treballem sota comanda segons les necessitats dels clients i som especialistes en el disseny, fabricació i instal·lació d’equips en acer al carboni i acer, com ara tancs, dipòsits, reactors industrials, equips a pressió, canonades, estructures, intercanviadors de calor, autoclaus i altres elements o sistemes a petició.

Estem certificats en el mòdul H per a la fabricació d’equips a pressió d’acord a la normativa DEP 2014/68 / UE i estem autoritzats oficialment per instal·lar sistemes de pressió, instal·lacions de fluids, instal·lacions de gas, instal·lacions de petroli i sistemes de protecció contra incendis.

Tenim procediments complets i el nostre personal compta amb la formació i certificacions (HSE, homologacions de soldadura, etc.) necessàries.