Carrer Pujols, 17460 Celrà, Girona

972 49 42 42

972 49 29 35

Caldereria Rovira

Caldereria Rovira està al servei de la indústria arreu del món des de 1918. La nostra resposta és Q + S + E, Qualitat + Servei + Experiència.

Per a nosaltres, Q + S + E és sinònim de Servei Integral, Qualitat optimitzada i satisfacció del client.

Executem construccions metàl·liques, instal·lacions industrials, manteniment industrial i muntatges mecànics per a diferents mercats: paper, aliments, químics, energia, farmacèutica i tèxtil.

Treballem sota comanda segons les necessitats dels clients i som especialistes en el disseny, fabricació i instal·lació d’equips en acer al carboni i acer, com ara tancs, dipòsits, reactors industrials, equips a pressió, canonades, estructures, intercanviadors de calor, autoclaus i altres elements o sistemes a petició.

Estem certificats en el mòdul H per a la fabricació d’equips a pressió d’acord a la normativa DEP 2014/68 / UE i estem autoritzats oficialment per instal·lar sistemes de pressió, instal·lacions de fluids, instal·lacions de gas, instal·lacions de petroli i sistemes de protecció contra incendis.

Tenim procediments complets i el nostre personal compta amb la formació i certificacions (HSE, homologacions de soldadura, etc.) necessàries.