Pol. Industrial C/ Falgueres s/n E-17460 Celrà - Girona

972 171 738

972 171 740

ATTSU TECNIVAP, S.A.

Fabricant, productor i instalador de calderes de vapor, calderes d’oli térmic, calderes d’aigua sobrecalentada industrials.

Fabricant de recipients a presió i calderes amb Certificat CE (europeu) i certificació amb segell ASME “S” i “U” (USA)

HISTORIA

El 1993 les empreses ARCONES, Tecnivap i TEYVI, que tenien una llarga trajectòria en la fabricació de calderes, s’uneixen per formar el Grup ATTSU, passant a ser, el primer grup espanyol fabricant de calderes.
La seva unió permet oferir al mercat la més àmplia gamma de productes per a la generació, recuperació i transport de la calor, dins d’una gran varietat de sectors industrials.

L’alta tecnologia i el centre de R + D + I de què disposa ATTSU, juntament amb els seus equips d’especialistes tècnicament qualificats, permet oferir productes innovadors, assegurances i altament competitius.

La fàbrica ATTSU Arcones està situada a Mostoles – Madrid – Spain. Es dóna el servei tècnic i comercial a la zona nord d’Espanya.

La fàbrica ATTSU Tecnivap està situada en Celrà – Girona – Espanya. Es dóna el servei tècnic i comercial a la zona Nord-Est d’Espanya i també conté el departament de comerç internacional del Grup. En aquesta fàbrica del grup, es fabriquen les calderes de vapor i aigua calenta i sobreescalfada superiors a 600 kW de potència.

La fàbrica ATTSU Teyvi està situada a Paterna – València – Espanya. Es dóna el servei tècnic i comercial a la zona Sud d’Espanya. En aquesta fàbrica del grup, es fabriquen les calderes de vapor, aigua calenta i sobreescalfada inferiors a 600 kW de potència, les calderes d’oli tèrmic i les calderes de vapor elèctriques.

MISSIÓ

Satisfer les necessitats del Client en la generació, transport i aplicació de la calor en els processos productius industrials.

VISIÓ

ATTSU consolidarà i potenciarà el seu prestigi nacional i internacional mitjançant una excel·lent gestió i vocació per la qualitat, la innovació i el servei cap als seus clients.

Per consolidar aquesta visió utilitzarem:

Orientació al client buscant constantment la seva satisfacció.
Programes de formació contínua del personal per augmentar la seva professionalitat i motivació.
Foment de la innovació en processos i productes.
Rigor i eficàcia en els procediments de treball per assegurar la qualitat.

VALORS

El grup ATTSU, entén que la seva forma de fer negocis i de dirigir les seves empreses, deu encaminar-se a la integració voluntària de les preocupacions socials i mediambientals, incloent les relacions amb els seus interlocutors, tot això en el marc de la Responsabilitat Social Corporativa (RSC ).

Una empresa és socialment responsable, quan compleix plenament les seves obligacions jurídiques i es proposa avançar, invertint en capital humà, en l’entorn i en les relacions amb els seus interlocutors, (treballadors, socis comercials, proveïdors, consumidors, autoritats públiques i ONG defensores dels interessos de les comunitats locals i el medi ambient).

Com a resum direm que l’ètica, el bon govern i les bones pràctiques són la base de la RSC, per això ATTSU, no està escatimant esforç ni mitjans per aconseguir-ho.