Polígon Industrial Massanes, c/ Pollancre, Parcela 23, 17452 Massanes, Girona,

972 87 47 07

972 87 48 60

L. SOLE, S. A.

Som un dels grups més importants i consolidats a nivell internacional pel que fa a tecnologia de combustió i màxim aprofitament energètic de la biomassa. La nostra comesa és oferir la sol.lució global per a l’aprofitament energètic de qualsevol tipus de biomassa o subproducte. Portem mes de 50 anys al mercat i tenim instal.lacions en 45 països arreu del món.

Dissenyem i fabriquem equips per produir vapor, aigua calenta, gasos calents, oli tèrmic, fred, electricitat o una combinació de les anteriors mitjançant la combustió de qualsevol tipus de biomassa o subproducte en potències d’1 a 100 MW. El EFD de palma africana, la closca arròs, l’estella, el marro de cafè, subproducte de cereal, panotxa de blat de moro, closca de cacau, king grass, subproductes de fusta, CDR, llots, o fins i tot RSU són els nostres combustibles habituals.

Gràcies a la cura disseny, les eines més avançades del mercat i la contínua inversió en R + D + I obtenim un dels equips de combustió amb majors rendiments, majors disponibilitats i menors emissions del mercat.

Explotació integral, conducció i operació, manteniment preventiu, predictiu i correctiu, recanvi de peces, revisions i ampliació de garantia són alguns dels nostres serveis post venda.